Olemme paikallinen jätehuollon kumppanisi

KUMEKO Recycling on satakuntalainen ympäristöhuoltoalan yritys, joka toimii valtakunnallisesti. Kuulumme KUMEKO Capital konserniin. Haluamme olla mukana kehittämässä uusia kiertotalouden ratkaisuja, jotta kaikki jäte voitaisiin hyödyntää.

4.1._iStock-1472276095

Tehokkaasti ja luotettavasti

Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä sekä maatalouden ja julkisen sektorin toimijoita Porissa ja lähialueilla. Vakiintunut asiakaskuntamme takaa kustannustehokkaan toiminnan, joka näkyy myös asiakkaidemme laskuilla.

4.2_iStock-1214240034

Vastuullisuus

Haluamme olla osa vastuullista polkua luomassa kustannustehokkaita jätehuollon palveluita sekä ratkaisuja, jotta tulevaisuutemme olisi puhtaampi.

Sponsorointi

KUMEKO Recycling sponsoroi muun muassa nuorten ja lasten liikunta-alan kohteita. Tältä sivulta saat tietoa sponsorointituen hakemisesta.

4.5_iStock-1459705978

Usein kysytyt kysymykset

Jätesopimukset ja hinnat

Muut asiat

Ajankohtaista

Tiedotteet kodeille

Juhannus vaikuttaa ajolenkkeihin

Juhannusaatto (perjantai 21.6.)  vaikuttaa ajolenkkeihimme tällä viikolla. Normaali tyhjennyspäivä saattaa vaihtua, sillä ajamme lenkkejä viikon aikana etukäteen.

Tiedotteet kodeille

Asiakaspalvelu suljettuna perjantaina 7.6.2024

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 7.6.2024. Palvelemme taas maanantaina 10.6. normaalisti kello 8-16.

Tiedotteet kodeille

Lännen Jätepalvelu Oy ja KUMEKO Recycling Oy fuusioituvat

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit, meillä on ilo ilmoittaa, että Lännen Jätepalvelu Oy ja KUMEKO Recycling Oy fuusioituvat 1.6.2024 alkaen. Tämä fuusioituminen tuo mukanaan muutoksia, mutta myös jatkumoa tutuissa Lännen Jätepalvelun tarjoamissa palveluissa.