Olemme paikallinen jätehuollon kumppanisi

KUMEKO Recycling on satakuntalainen ympäristöhuoltoalan yritys, joka toimii valtakunnallisesti. Kuulumme KUMEKO Capital konserniin. Haluamme olla mukana kehittämässä uusia kiertotalouden ratkaisuja, jotta kaikki jäte voitaisiin hyödyntää.

4.1._iStock-1472276095

Tehokkaasti ja luotettavasti

Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä sekä maatalouden ja julkisen sektorin toimijoita Porissa ja lähialueilla. Vakiintunut asiakaskuntamme takaa kustannustehokkaan toiminnan, joka näkyy myös asiakkaidemme laskuilla.

4.2_iStock-1214240034

Vastuullisuus

Haluamme olla osa vastuullista polkua luomassa kustannustehokkaita jätehuollon palveluita sekä ratkaisuja, jotta tulevaisuutemme olisi puhtaampi.

Sponsorointi

KUMEKO Recycling sponsoroi muun muassa nuorten ja lasten liikunta-alan kohteita. Tältä sivulta saat tietoa sponsorointituen hakemisesta.

4.5_iStock-1459705978

Usein kysytyt kysymykset

Jätesopimukset ja hinnat

Muut asiat

Ajankohtaista

Referenssit

Porin Golfkerho ry: Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta

Porin Golfkerho ry (PGK), kaupungin suurin urheiluseura, on profiloitunut merkittävänä aikuisten ja ikäihmisten liikuttajana Porissa. Seuran missio on selkeä: lisätä ihmisten elämänlaatua liikunnan ja golfin avulla. PGK on myös Tähtiseura lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunnassa. Kalafornian kenttää hallinnoiva seura tarjoaa monipuoliset puitteet golfin harrastamiseen, mukaan lukien kaikille avoimen ja maksuttoman par3-kentän sekä harjoitusalueen.

Referenssit

Uutta ryhtiä ja tiedolla johtamisen mahdollisuuksia jätteiden lajitteluun

Keväällä 2023 meillä UPM Seikun sahalla nousi tarve saada uutta ryhtiä jätteiden lajittelun osalta. Palvelun kilpailutuksen jälkeen päädyimme tekemään yhteistyötä KUMEKO Recyclingin kanssa.