Asiakaspalvelu suljettuna perjantaina 7.6.2024

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 7.6.2024. Palvelemme taas maanantaina 10.6. normaalisti kello 8-16.

IMG_0916

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 7.6.2024. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostin info@kumekorecycling.fi tai sähköisen lomakkeen kautta. Voit etsiä lisätietoa myös usein kysytyistä kysymyksistä.

Palvelemme taas maanantaina 10.6. normaalisti kello 8-16.

Aurinkoista lähestyvää viikonloppua!

Ajankohtaista

Tiedotteet kodeille

Lännen Jätepalvelu Oy ja KUMEKO Recycling Oy fuusioituvat

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit, meillä on ilo ilmoittaa, että Lännen Jätepalvelu Oy ja KUMEKO Recycling Oy fuusioituvat 1.6.2024 alkaen. Tämä fuusioituminen tuo mukanaan muutoksia, mutta myös jatkumoa tutuissa Lännen Jätepalvelun tarjoamissa palveluissa. 

Referenssit

Porin Golfkerho ry: Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta

Porin Golfkerho ry (PGK), kaupungin suurin urheiluseura, on profiloitunut merkittävänä aikuisten ja ikäihmisten liikuttajana Porissa. Seuran missio on selkeä: lisätä ihmisten elämänlaatua liikunnan ja golfin avulla. PGK on myös Tähtiseura lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunnassa. Kalafornian kenttää hallinnoiva seura tarjoaa monipuoliset puitteet golfin harrastamiseen, mukaan lukien kaikille avoimen ja maksuttoman par3-kentän sekä harjoitusalueen.

Referenssit

Uutta ryhtiä ja tiedolla johtamisen mahdollisuuksia jätteiden lajitteluun

Keväällä 2023 meillä UPM Seikun sahalla nousi tarve saada uutta ryhtiä jätteiden lajittelun osalta. Palvelun kilpailutuksen jälkeen päädyimme tekemään yhteistyötä KUMEKO Recyclingin kanssa.