Lännen Jätepalvelu Oy ja KUMEKO Recycling Oy fuusioituvat

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit, meillä on ilo ilmoittaa, että Lännen Jätepalvelu Oy ja KUMEKO Recycling Oy fuusioituvat 1.6.2024 alkaen. Tämä fuusioituminen tuo mukanaan muutoksia, mutta myös jatkumoa tutuissa Lännen Jätepalvelun tarjoamissa palveluissa. 

Lännen Jätepalvelu ja KUMEKO Recycling fuusioituvat.

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Meillä on ilo ilmoittaa, että Lännen Jätepalvelu Oy ja KUMEKO Recycling Oy fuusioituvat 1.6.2024 alkaen. Tämä fuusioituminen tuo mukanaan muutoksia, mutta myös jatkumoa tutuissa Lännen Jätepalvelun tarjoamissa palveluissa. 

Mitä muutoksia on luvassa?

Lännen Jätepalvelu Oy jää historiaan ja tarjoamme palveluita jatkossa nimellä KUMEKO Recycling. Uudistimme myös ilmeemme ja logomme, mikä tuo mukanaan uuden ja raikkaan ulkoasun.

Mikä säilyy ennallaan?

Vaikka nimemme ja ilmeemme muuttuvat, palveluidemme laatu ja monipuolisuus säilyvät ennallaan. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme samat korkealaatuiset palvelut kuin ennenkin.

  • Palvelemme Harjavallan Sievarin materiaalin vastaanotossa tiistaisin ja torstaisin. Kesällä 2024 olemme avoinna klo 12–17.
  • Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8–16. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Karjarannantie 33, Pori.

Lisätietoja 

Jos sinulla on kysyttävää fuusioitumisesta tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä sinua varten ja valmiina auttamaan kaikissa jätehuoltoon liittyvissä tarpeissasi.

Ajankohtaista

Tiedotteet kodeille

Juhannus vaikuttaa ajolenkkeihin

Juhannusaatto (perjantai 21.6.)  vaikuttaa ajolenkkeihimme tällä viikolla. Normaali tyhjennyspäivä saattaa vaihtua, sillä ajamme lenkkejä viikon aikana etukäteen.

Tiedotteet kodeille

Asiakaspalvelu suljettuna perjantaina 7.6.2024

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 7.6.2024. Palvelemme taas maanantaina 10.6. normaalisti kello 8-16.

Referenssit

Porin Golfkerho ry: Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta

Porin Golfkerho ry (PGK), kaupungin suurin urheiluseura, on profiloitunut merkittävänä aikuisten ja ikäihmisten liikuttajana Porissa. Seuran missio on selkeä: lisätä ihmisten elämänlaatua liikunnan ja golfin avulla. PGK on myös Tähtiseura lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunnassa. Kalafornian kenttää hallinnoiva seura tarjoaa monipuoliset puitteet golfin harrastamiseen, mukaan lukien kaikille avoimen ja maksuttoman par3-kentän sekä harjoitusalueen.